Mountains are calling

januari 11, 2016
Här står vi tillsammans med Mr Jones och kan äntligen se ut över klippiga bergen, vår utsikt de kommande månaderna. Tvekar faktiskt på att man nånsin kan bli less på att vakna upp till detta.

Imorgon, om allt fortsätter gå som det ska, blir det skidåkning. Nu fortsätter vi vidare från Canmore (på återseende snart!) mot Lake Louise.

2 Comments on “Mountains are calling

  1. Kul blogg, ser fram emot att läsa om era äventyr! Jag är själv sugen att göra liknande resor i framtiden, men en sak jag funderar på är hur ni får pengar till detta och kan vara borta i flera månader? Har ni jobbat ihop pengar innan eller hur går det till? Ett sådant här liv känns som en dröm för mig, men det känns svårt i verkligheten. Det vore kul att få veta mer om hur ni kommer fram till era resor, vad man behöver innan (utbildning t.ex.?), var man träffar likasinnade människor som gillar äventyr osv!

    1. Tusentack och kul att du vill följa oss under alla äventyr!
      Ja vi har helt enkelt arbetat ihop pengar till resan, vi båda har jobbat heltid mestadels det senaste halvåret. Just denna resa sparar vi nog in en hel del på boende som annars kan vara den dyraste utgiften, då vi kan sälja Mr Jones igen när vi åker.
      Alltid kul med förslag, ska försöka få med lite mer om planering, utbildning osv. framöver. Annars kan du också bara maila om du har frågor som du vill ha svar på direkt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 5 =